Dezvoltare aplicatii online

Viralis Online are capacitatea sa dezvolte aplicatii web custom, cu un grad ridicat de dificultate, folosind cele mai noi tehnologii si framework-uri.

Dezvoltare aplicatii online. Aplicatii web custom.
Aploicatii web personalizate.

Dezvoltarea unei aplicatii online este solutia cea mai profesionista atunci cand business-ul tau a ajuns la un anumit nivel. Folosind tehnologii si framework-uri noi, iti putem dezvolta aplicatia web custom dorita.

Viralis Online are capacitatea sa dezvolte aplicatii web personalizate, cu un grad ridicat de dificultate. Indiferent ca este vorba de un realizare site de prezentare, un magazin online, o aplicatie de gestiune interna, un magazin B2B sau orice alta aplicatie web custom, iti putem livra proiectul cu un raport calitate/pret imbatabil.

Dezvoltare aplicatii online optimizate pentru mobil

Ultimele statistici la nivel mondial ne arata ca peste 75% din traficul web este realizat de pe dispozitive mobile (tablete sau telefoane), astfel a devenit un MUST ca paginile web sa fie optimizate pentru orice tip de device (nu doar pentru desktop).

Vizitatorii tai vor aprecia efortul de a avea un site ingrijit si optimizat pentru mobil!


Dezvoltare aplicatii web cu un design modern si elegant

Prima impresie conteaza... si a doua, si a treia 🙂

Design-ul unui site reprezinta imbinarea armonioasa a textelor, imaginilor, elementelor video si a celorlalte elemente grafice ale temei. Cu cat site-ul este mai atractiv din punct de vedere estetic, bounce rate-ul va scadea si rata de conversie va creste.

Viteza de incarcare superioara

O aplicatie custom, dezvoltata de la 0 utilizand cele mai noi limbaje de programare, pot sa obtina o viteza de incarcare mai buna decat orice site realizat pe o platforma open-source.

Cred ca si tu iti doresti sa ai un site dezvoltat pe o platforma custom care sa se incarce in mai putin de 1 secunda!


Aplicatii web custom securizate si conforme cu normele GDPR

Conform ultimelor norme pentru protectia datelor personale la nivelul Uniunii Europene, toate site-urile sunt obligate sa ceara si sa primeasca acordul utilizatorilor in vederea colectarii informatiilor sensibile (cookie-uri, date personale, etc.).

In acelasi timp, browsere web (chrome, safari, firefox) si motoare de cautare (google, bing) penalizeaza site-uri care nu beneficiaza de certificate SSL valide.

Vrei o oferta pentru o aplicatie web personalizata?
Stabilim o intalnire si discutam despre aplicatia ta. Impreuna putem sa gasim solutia ideala pentru afacerea ta, la pretul corect! Poti sa completezi formularul, sa ne trimiti un mail sau sa ne contactezi telefonic. Te asteptam!