Optimizare rata de conversie

Peste 90% din vizitatorii magazinului tau online ies fara sa comande? Te putem ajuta sa scazi acest procent, astfel optimizand rata de conversie.

Optimizare rata de conversie. Micsorare Bounce Rate.
Maximizarea ROI.

Rate de conversie reprezinta raportul dintre numarul total de vizitatori si numar celor care comanda. De ce ai peste 80% bounce rate? De ce atat de multi vizitatori parasesc site-ul tau fara sa finalizeze o comanda? Noi te putem ajuta sa iti optimizezi rata de conversie.

Monitorizarea selectiva a ratei de conversie pentru fiecare tip de campanie desfasurata (facebook ads, google ads, trafic organic, email marketing, marketing afiliat, etc.) te poate ajuta sa-ti dai seama in ce tip de promovare online sa investesti ca sa ai o rata de conversie mai buna.

Micsorare bounce rate

Bounce Rate-ul reprezinta orice actiune pe care un vizitator o face pentru a parasi site-ul tau fara sa navigheze catre o alta pagina interna: inchide tab-ul, apasa pe back in browser, acceseaza un alt site in acelasi tab, lasa tab-ul deschis si nu este activ, etc. Daca acest bounce rate depaseste 80% inseamna ca site-ul tau pierde foarte multe comenzi.

Aici intervin expertii Viralis Online. Am lucrat si lucram cu magazine online din multe domenii de activitate. Magazine online care inainte nu depaseau 2% rata de conversie, dupa "trucurile" implementate de noi, acum se bucura de o rata de conversie aproape dubla.


Maximizare ROI (return on investment)

Maximizarea ROI-ului se realizeaza printr-un proces de optimizare a magazinului tau online. In urma unei analize riguroase iti putem gasi metode de a transforma traficul "inutil" in vizitatori care genereaza comenzi / vanzari.

Magazinul tau online are nevoie de optimizarea ratei de conversie?

Stabilim o intalnire si discutam despre cum iti putem ajuta magazinul tau online. Impreuna putem sa gasim solutia ideala pentru maximizarea comenzilor tale! Poti sa completezi formularul, sa ne trimiti un mail sau sa ne contactezi telefonic. Te asteptam!