Etape web design

Mai jos va prezentam etapele standard pe care le parcurgem atunci cand realizam un site nou. Exemplul de mai jos este reprezentativ pentru site-urile de prezentare.

Etapele standard de web design in vederea realizare unui site de prezentare sunt prezentate mai jos in amanunt.
Practic, durata maxima de realizare a unui site de prezentare este de 15 zile. In functie de particularitatea cerintelor tale acest timp poate sa creasca sau sa scada.

Toate site-urile pe care noi le realizam beneficiaza de urmatoarele servicii: realizare logo (daca este cazul), realizare / personalizare design, formatarea textelor si imaginilor, adaptat 100% pentru dispozitive mobile, optimizare seo de baza, panou administrare, gazduire gratuita 12 luni, modul statistici, securizarea site-ului + norme GDPR si backup garantat.

 • Pasul 1

  START

  Primim cererea ta de oferta

  Dupa ce ne soliciti o oferta, urmatorul pas este sa discutam fie telefonic, fie prin skype, fie la biroul nostru sau al vostru pentru a ne cunoaste si a intelege mai bine ce iti doresti.

 • Pasul 2

  1-2 zile

  Demaram proiectul

  Ne punem de acord asupra contractului (pret, strategie, elemente grafice, template-uri), ne trimiti toate materialele pentru site de care dispui (logo, texte, imagini, structura, etc.) si noi ne apucam de treaba. Daca nu aveti nimic, venim noi cu propuneri de design de logo, de teme, de paleta de culori, etc. pana cadem de comun acord.

 • Pasul 3

  4-7 zile

  Ne apucam de treaba

  In functie de nivelul de pagini, continut, cereri speciale, poate dura pana la 7 zile pana cand proiectul ajunge in stadiul in care sa ti-l putem prezenta. Daca pe parcurs ne dam seama ca anumite lucruri solicitate perturba vizitatorul sau este mai greu de inteles de catre acesta te vom contacta pentru a gasi o solutie mai buna.

 • Pasul 4

  2-4 zile

  Feedback-ul clientului

  Pasul 4 este cel mai important, deoarece clientul este implicat cel mai mult. Este etapa in care tu analizezi ce am facut noi la "pasul 3" si ne dai feedback si eventuale modificari. In functie de numarul de modificari (si de complexitatea acestora), avem 5 zile la dispozitie ca sa le rezolvam pe toate si site-ul este gata de lansare.

 • Pasul 5

  1-2 zile

  Lansarea

  In momentul in care avem OK-ul tau ca site-ul este final, il mutam de pe serverul de development pe cel de live, instalam certificatul SSL si ne asiguram ca totul functioneaza cum trebuie. Apoi, la cerere, putem sa punem la dispozitie diverse tutoriale pentru utilizarea si administrarea site-ului.

 • Pasul 6

  30 zile

  Monitorizare si mentenanta

  In primele 30 de zile oferim mentenanta si suport gratuit. De exemplu daca ati modificat un text si s-a stricat ceva sau ati descoperit anumite bug-uri pe anumite dispozitive sau browsere mai vechi (internet explorer 7 de exemplu). Iti stam la dispozitie cu orice problema sau modificare ai avea in aceasta perioada. Afla mai multe

Vrei o oferta pentru un site de prezentare?

Stabilim o intalnire si discutam despre site-ul tau. Impreuna putem sa gasim solutia ideala pentru afacerea ta, la pretul corect! Poti sa completezi formularul, sa ne trimiti un mail sau sa ne contactezi telefonic. Te asteptam!