Promovare online

Fie ca este vorba despre facebook sau google ads, marketing afiliat sau de campanii prin newslettere, noi iti oferim servicii complete de promovare online.

Promovare online. Publicitate online.
Campanii promovare online.

Realizam campanii de publicitate online pe cele mai bune canale de promovare: campanii de search Google Ads, campanii de promovare pe Facebook si Instagram, campanii de remarketing pe Facebook si Google, campanii de display Facebook si Google ads.

Viralis Online nu doar realizeaza campanii de promovare online, ci si monitorizeaza in permanenta si optimizeaza campaniile in timp real. Ne implicam in fiecare proiect de promovare online ca si cum l-am face pentru noi. Administram campanii, monitorizam concurenta, oferte, buget, astfel incat reclamele tale sa beneficieze de cel mai bune raport pret/conversie.

Servicii de promovare online

✅ CAMPANII DE SEARCH GOOGLE ADS

Realizam campanii PPC (pay per click) pentru cautarile pe Google. Analizam cuvintele cheie, monitorizam activitatea concurentilor directi si actionam astfel incat sa obtinem cel mai optim pret.

✅ PROMOVARE PRIN FACEBOOK ADS

Retelele sociale sunt de peste 10 ani de zile site-urile care genereaza cel mai mare trafic. Promovarea prin Facebook Ads este o componenta pe care foarte multe companii o aleg pentru a-si promova afacerea.

✅ PROMOVARE PE INSTAGRAM

In functie de natura afacerii tale, putem sa realizam campanii si strategii de promovare pe Instagram. Anumite produse sunt mult mai usor de promovat pe Instagram decat pe Facebook.

✅ CAMPANII GOOGLE / FACEBOOK REMARKETING

Ai cautat un parfum pe google si ai observat cum peste tot, pe toate site-urile iti apar numai reclame la parfumuri? Asta face o campanie de remarketing. Transformi potentiali clienti in conversii sigure.

✅ CAMPANII GOOGLE DISPLAY NETWORK

Promovarea prin GDN (Google Display Network) este echivalenta cu a-ti face publicitate pe site-uri din intreaga lumea (de la site-uri simple, bloguri, pana la portaluri mari gen Gmail sau Youtube).

✅ PUBLICITATE MARKETING AFILIAT

Promovarea prin marketing afiliat se face prin acordarea unui comision din vanzare celor care iti aduc cumparatori. Cele mai populare platforme de marketing afiliat din Romania sunt 2Performant si Profitshare.

✅ SERVICII DE EMAIL MARKETING

Publicitatea prin email marketing este cea mai ieftina metode a genera vanzari. Practic iei toata baza ta de date de clienti si le spui despre noile tale oferte. Nu se plateste la click (ca la Google Ads), insa nici rata de conversie nu este una foarte mare.

✅ PROMOVARE PE SITE-URI SPECIFICE

In functie de afacerea ta, putem sa gestionam conturi de Booking, AirBNB, Imobiliare.ro, eMag Marketplace, tripAdvisor, etc. Avem experienta cu administrarea acestor conturi astfel incat sa generam trafic relevant catre site-ul tau.

Nu avem pachete de servicii, dorim sa oferim calitate si flexibilitate fiecarui proiect.

Promovare online prin Google Ads

Una dintre cele mai cunoscute metode de promovare online a afacerii tale o reprezinta Google Ads pentru cautare, iar profitul este direct proportional cu suma investita. Pe scurt: setam bugetul, facem campania, setam cuvintele cheie si comenzile incep sa vina. In functie de domeniul afacerii tale, costul unui click poate ajunge si la 7.5 lei / click.

Google Ads mai permite si campanii de tip display sau remarketing. Dupa o analiza amanuntita, putem sa decidem care este strategia potrivita pentru tine.


Promovare online prin Facebook Ads

Spre deosebire de Google Ads, promovarea prin Facebook Ads vine cu anumite avantaje. Facebook, fiind o mega baza de date cu oameni, interese, etc. ne ofera posibilitatea sa filtram foarte in amanunt cui vrem sa aratam reclama. Practic putem sa filtram dupa sex, varsta, locatie, ocupatie, interese, astfel incat reclama oferita sa fie cat mai relevanta fiecarui individ.

Facebook Ads reprezinta nu o alternativa la Google Ads ci o completare a acelui gen de promovare. Dupa o analiza amanuntita, putem sa decidem care este strategia potrivita pentru tine.

Promovare prin Marketing Afiliat

Prin site-uri de genul 2Performant, Profitshare, LeadGid sau doAffiliate, putem sa promovam afacerea ta prin intermediul afiliatilor. Practic noi le punem la dispozitie lucrurile de care au nevoie pentru a ne promova (texte, bannere, oferte, etc.), iar ei incep promovarea pe site-urile / paginile lor. Plata se face la realizarea unei comenzi, iar comisionul oferit poate sa varieze.

Oferim acest serviciu de promovare online prin marketing afiliat pentru multi clienti din diverse domenii de activitate. Dupa o analiza amanuntita, putem sa decidem care este strategia potrivita pentru tine.


Promovare online prin email marketing

Publicitatea prin email marketing este cea mai ieftina metode a genera vanzari. Practic iei toata baza ta de date de clienti si le spui despre noile tale oferte. Nu se plateste la click (ca la Google Ads), insa nici rata de conversie nu este una foarte mare. Folosind o strategie corecta, folosind campaniile de email marketing poti sa ajungi la un numar foarte mare de persoane care sunt interesate de afacerea ta, astfel crescandu-ti numarul de vizitatori si implicit vanzarile.

Dupa o analiza amanuntita, putem sa decidem daca promovarea online prin email marketing este potrivita pentru tine.

Vrei o oferta pentru promovare online?
Stabilim o intalnire si discutam despre afacerea ta. Impreuna putem sa gandim strategia ideala de promovare, la pretul corect! Poti sa completezi formularul, sa ne trimiti un mail sau sa ne contactezi telefonic. Te asteptam!