Gazduire site

Oferim servicii de gazduire site (hosting) pe servere din Romania cu uptime garantat 99.9% si sistem automat de back-up la fiecare 12 ore.

Gazduire site. Hosting site.
Gazduire magazin online.

Oferim gazduire pentru toate site-urile realizate de noi pe servere private virtuale (VPS) cu performante ridicate.

Viralis Online iti poate gazdui site-ul tau de prezentare sau magazinul tau online. Dupa analizarea site-ului tau, putem sa iti propunem solutia potrivita de gazduire pentru afacerea ta.

Servicii incluse pentru gazduire site

✅ LICENTA CPANEL

cPanel/WHM este cel mai cunoscut si usor de utilizat panou de control. Din panoul cPanel iti poti actualiza adresele de email, bazele de date, etc.

✅ SSD-URI NVME ENTERPRISE

Pe serverle pe care gazduim site-urile clientilor folosim exclusiv SSD-uri NVMe enterprise, atingand astfel viteze mari de read/write, de pana la 2.5GB/s.

✅ RETEA PRIVATA 10GB/SEC

Daca site-ul tau este un consumator puternic de internet sau stii ca se apropie Black Friday si ai nevoie de resurse suplimentare, putem imparti load-ul pe mai multe servere astfel incat sa faca fata cu brio.

✅ DATACENTER IN ROMANIA

Avem conexiuni directe prin fibra cu marii operatori de internet din Romania: RDS, UPC, Euroweb, NetVision, Dominet, etc., astfel garantand viteze mari la accesarile din tara.

✅ CERTIFICAT SSL GRATUIT

Toate site-urile care sunt gazduite la noi beneficiaza de certificat se securitate SSL. Pentru implementarea acestuia si pentru redirectarea de la HTTP la HTTPS sunt costuri suplimentare. Afla mai multe

✅ UPTIME 99.9%

Datacenter-ul unde sunt stocate serverele noastre beneficiaza de generator propriu, sisteme UPS si linii reduntante de curent electric si internet, astfel putem sa garantam uptime de 99.9%.

✅ BACKUP PROFESIONAL

Fiecare site este inrolat in programul nostru automatizat ce ruleaza back-up integral al odată la 12 ore si pastreaza datele pentru 4 zile.

Nu avem pachete de servicii standard, dorim sa oferim calitate si flexibilitate fiecarui proiect.

Gazduire site pe VPS

Lucram cu un datacenter din Romania, unde avem mai multe VPS-uri pe care le folosim pentru a gazdui site-urile clientilor nostri.

Calitatea VPS-urilor este una ireprosabila, folosind ultimele modele de componente: memorii DDR4 ECC, harduri SSD NVME Enterprise, procesoare Intel Xeon Scalable de ultima generatie.


Backup automat la fiecare 12 ore

Backup-ul se realizeaza automat, prin Snapshot, la fiecare 12 ore.

Practic intregul disc la VPS-ului este duplicat si mutat in clusterul de backup, in timp real, fara downtime. Backup-urile se stocheaza pe un alt server, astfel incat in cazul unei defectiuni fizice la serverul principal, acesta poate fi restaurat instant si mutat de pe serverul de backup.

Vrei o oferta pentru gazduirea site-ului tau?
Stabilim o intalnire si discutam despre nevoile site-ului tau. Impreuna putem sa gasim solutia ideala pentru afacerea ta, la pretul corect! Poti sa completezi formularul, sa ne trimiti un mail sau sa ne contactezi telefonic. Te asteptam!