PR Online si Copywrite

Brand-ul tau este foarte important. Modul in care tu comunici cu clientii tai, daca nu este facut dupa niste reguli stricte, poate sa-ti dauneze.

PR Online. Servicii copywrite.
Copywrite retele de socializare.

Brand-ul afacerii tale este foarte important. Oamenii sunt dispusi sa plateasaca uneori mai mult pentru a cumpara acelasi produs de pe un magazin cunoscut, in defavoarea unui brand de care nu au auzit niciodata.

Viralis Online ofera servicii profesioniste de PR Online si Copywrite off si on page cu scopul cresterii vizibilitatii, plasarii afacerii tale in topul cautarilor si crearea unei identitati online care sa ofere clientilor incredere.

Copywrite onpage

Ce inseamna copywrite onpage? Inseamna multimea textele prezente pe site-ul tau de prezentare sau pe magazinul tau online.

Chit ca vorbim de texte care iti descriu afacerea sau de descrieri de produse, toate textele din site-ul tau trebuie scrise din prisma vizitatorului. Trebuie luata in calcul si optimizarea SEO a textelor, astfel incat Google sa-ti indexeze paginile pe pozitii cat mai bune.


Copywrite pentru retele de socializare

Toata lumea stie cum functioneaza retelele de socializare, insa pentru a face texte care sa ii faca pe oameni sa interactioneze (sa dea click, sa cumpere, sa fie interesati, etc.) este nevoie de un studiu al publicului tinta.

Textele create pentru social media trebuie sa fie un mix intre promovarea brandului / produselor si starnirea intereselor fanilor tai.

Vrei o oferta pentru PR online si / sau servicii de copywrite?
Stabilim o intalnire si discutam despre brand-ul tau. Impreuna putem sa gasim solutia ideala pentru afacerea ta, la pretul corect! Poti sa completezi formularul, sa ne trimiti un mail sau sa ne contactezi telefonic. Te asteptam!