Mentenanta magazin online

Un magazin online necesita mentenanta, dezvoltare, actualizare, optimizare si monitorizare continua. Mentenanta WooCommerce, Prestashop sau Opencart.

Mentenanta magazin online. Intretinere magazin online.
Mentenanta WooCommerce, Prestashop sau Opencart.

Asemeni unei case, un magazin online necesita mentenanta periodica. Chit ca este vorba doar de actualizari mici de continut si produse sau update-uri ale temei si ale modulelor, un magazin online actualizat cu informatii corecte este un site care genereaza conversii mai bune.

Viralis Online iti ofera servicii de mentenanta magazin online la preturi atractive. Indiferent ca vorbim despre un magazin online pe o platforma open source, pe o platforma inchiriata sau pe o platforma custom, putem sa avem grija ca site-ul sa fie actualizat la zi atat din punct de vedere al contentului cat si al backendului.

Servicii incluse mentenanta magazin online

✅ ACTUALIZARE CONTENT

Vrei sa modifici continutul actual sau sa adaugi texte / pagini / sectiuni noi? Nu este nevoie sa le faci tu personal, ci doar ne trimiti materialele si noi ne ocupat de adaugarea lor.

✅ IMPORT PRODUSE

Vrei sa adaugi bulk produsele unui partener? Te putem ajuta cu un import automat complet (denumire produs, descriere, pret, imagini, stoc, atribute, etc.), astfel incat sa nu fie nevoie sa adaugi manual mii de produse.

✅ UPDATE TEME, MODULE, PLUGINURI, ETC.

Din motive de securitate este foarte important ca toate componentele magazinului tau sa fie actualizate la zi: update cms (wordpress, prestashop, opencart, etc.), update tema, update module / pluginuri, update baza de date, etc.

✅ OPTIMIZARI SEO

Monitorizam ce se intampla cu magazinul tau online pe motoarele de cautare si in functie de cum este indexat, facem modificari constante astfel incat site-ul sa rankeze cat mai bine. Afla mai multe

✅ DEZVOLTARI SUPLIMENTARE

Te-ai certat cu firma actuala de curierat si vrei sa schimbam awb-urile automate? Ai nevoie de sincronizarea stocului din site cu cel din Smart Bill? Vrei sa realizam anumite dezvoltari suplimentare? Ne ocupam cu prioritate de adaugarea noilor componente.

✅ REALIZARE ARTICOLE PE BLOG PROPRIU

Daca magazinul tau are un blog (ceea ce este foarte recomandat din punct de vedere SEO), este foarte important ca pe acel blog sa apara continut nou periodic. Impreuna stabilim un numar de articole pe care sa le scriem pe blogul tau. Afla mai multe

✅ ELEMENTE GRAFICE

Se apropie o sarbatoare importanta? Ai o promotie noua? Sau pur si simplu te-ai plictisit de bannerele pe care le ai acum? Noi iti realizam toate elementele grafice de care ai nevoie (bannere site, bannere promovare online, etc.). Afla mai multe

✅ SUPORT RAPID

Faptul ca avem un contract de intretinere iti ofera prioritate in rezolvarea problemelor tale. Daca se intampla ceva neprevazut, noi suntem aici sa o rezolvam in cel mai scurt timp, cu prioritate 0.

Nu avem pachete de servicii standard, dorim sa oferim calitate si flexibilitate fiecarui proiect.

Avantajele intretinerii magazinului tau online

Poate cel mai mare beneficiu pe care il ai (ca si client) cand ai un contract de intretinere site este faptul ca tu castigi timp.

In functie de ce servicii ai ales, tu doar ne comunici ca vrei un lucru si noi ne ocupam de tot: concept, grafica, copywrite, implementare rapida si monitorizare. Cu noi castigi timp!


Import / Export produse magazin online

Daca ai un magazin online dezvoltat pe o versiune mai veche a unei platforme open soure (woocommerce, prestashop, opencart, magento, etc.) si doresti sa ii aplici ultimele update-uri, te putem ajuta cu un transfer complet si fara pierderi de date.

Si in cazul in care doresti sa treci de pe o platforma pe alta, iti oferim asistenta in a migra toate informatiile necesare (categorii, produse, atribute, stoc, clienti, comenzi, istoric, etc.). Oferim solutii online complete!

Vrei o oferta pentru mentenanta magazin online?
Stabilim o intalnire si discutam despre nevoile magazinului tau online. Impreuna putem sa gasim solutia ideala pentru afacerea ta, la pretul corect! Poti sa completezi formularul, sa ne trimiti un mail sau sa ne contactezi telefonic. Te asteptam!