Optimizare SEO

Optimizare SEO (optimizare pentru motoarele de cautare) reprezinta cheia marketingului online. Te putem ajuta sa ajungi pe primele pozitii pe Google.

Optimizare SEO. Optimizare pentru motoarele de cautare.
Primele pozitii pe Google.

Pe scurt, optimizarea SEO inseamna cresterea vizibilitatii pentru motoarele de cautare. Pozitia pe Google a site-ului tau reflecta relevanta serviciilor / produselor tale.

Viralis Online iti ofera servicii de optimizare SEO (optimizare pentru motoarele de cautare) astfel incat pozitia ta pe Google pe cuvintele cheie dorite sa fie cat mai sus. Iti analizam concurenta, identificam cuvintele cheie de interes pentru afacerea ta, realizam si implementam o strategie SEO responsabila. Ce inseamna o strategie SEO responsabila? Vezi mai jos serviciile de care beneficiezi atunci cand alegi sa lucrezi cu noi pentru optimizare SEO.

Servicii incluse in optimizarea SEO a unui site

✅ AUDIT SEO

Auditul SEO implica analiza amanuntita a site-ului tau, a concurentei, identificarea cuvintelor cheie optime pentru afacerea ta pentru ca apoi sa-ti prezentam un raport complet in baza careia vom face o strategie SEO.

✅ ANALIZA CONCURENTEI

Intr-un mediu atat de concurential cum este prima pagina pe Google, analiza concurentei reprezinta un pas extrem de important. Observand ce face concurenta, putem sa identificam oportunitati pe care acestia le-au ratat.

✅ SEO ON-PAGE

Optimizarea SEO On-Page include un numar foarte mare de lucruri care trebuiesc facute local (pe site-ul tau). Printre ele se numara: optimizare texte, configurare meta taguri, optimizare link-uri si imagini, retea interna de link-uri + multe altele.

✅ REALIZARE ARTICOLE / COMUNICATE DE PRESA

Deja de ani buni, pe domenii foarte concurentiale, publicarea de articole si comunicate de presa pe bloguri / site-uri cu o relevanta cat mai mare pentru domeniul tau de activitate nu mai este doar o cerinta suplimentara, ci un MUST. Afla mai multe

✅ RETEA DE BACKLINK-URI

Relevanta unui site pentru robotii motoarelor de cautare este data si de numarul de link-uri care duc catre el. Cu cat aceste link-uri vin din surse mai bune, cu atat site-ul este vazut mai bine de catre acesti roboti.

✅ RAPOARTE LUNARE

Stim ca esti curios pe ce se cheltuie banii tai, asa ca noi oferim transparenta 100% in ceea ce priveste optimizarea SEO. Oferim rapoarte lunare avansate, de unde sa reiasa munca prestata, rezultatele optinute si care sunt pasii urmatori.

Nu avem pachete de servicii, dorim sa oferim calitate si flexibilitate fiecarui proiect.

Optimizare SEO de baza

Optimizarea SEO de baza include servicii fara de care indexarea site-ului tau pe pozitii fruntase ar fi imposibila. Pachetul SEO de baza vine il realizam atat la toate site-urile de prezentare si la toate magazinele online pe care le realizam.

Optimizarea SEO de baza contine urmatoarele servicii: optimizare texte, realizare structura corecta din punct de vedere SEO (h1, h2, etc.), configurare meta taguri, optimizare link-uri si imagini, creare url-uri prietenoase, retea interna de link-uri, realizare sitemap-uri XML, configurare fisiere HTACCESS si ROBBOTS.TXT, configurare pagina de eroare 404, realizare redirecturi corecte (daca este cazul).


Optimizare pentru motoarele de cautare - Marketing Online

La Viralis Online, suntem de parere ca cea mai buna metoda de promovare online a afacerii tale este... OPTIMIZAREA SEO :). Este bine stiut ca traficul organic are cel mai mic bounce-rate si ca rata de conversie pentru traficul organic este foarte mare. De ce sa nu profiti si tu?

Logica din spatele optimizarii pentru motoarele de cautare este simpla: o pozitie mai buna pe google -> mai mult trafic -> mai multi clienti -> mai multe vanzari -> mai mult profit.  Oferim transparenta totala: la finalul fiecarei luni realizam un raport avansat, de unde sa reiasa cum au fost investiti banii tai, care sunt schimbarile de pozitii pe google si care sunt urmatori pasi.

Site-ul tau are nevoie de optimizare SEO?
Stabilim o intalnire si discutam despre cum te putem ajuta. Impreuna putem sa gasim solutia ideala pentru cresterea pe Google a vizibilitatii site-ului tau! Poti sa completezi formularul, sa ne trimiti un mail sau sa ne contactezi telefonic. Te asteptam!