Intretinere site web

Intretinerea site-ului tau este obligatorie. Un site web are nevoie de update-uri periodice, nu doar pe partea de content ci si in backend.

Intretinere site web. Intretinere site-uri.
Intretinere site de prezentare.

Asemeni unei case, un site necesita intretinere periodica. Chit ca este vorba doar de actualizari mici de continut sau update-uri ale temei si ale modulelor, un site actualizat cu informatii corecte este un site care genereaza conversii mai bune.

Viralis Online iti ofera servicii de intretinere site-uri la preturi atractive. Indiferent ca vorbim despre un site de prezentare, un blog personal sau de un site cu care clientii interactioneaza direct (car rental, booking, file sharing, salon de frumusete, cabinet medical, etc.), putem sa avem grija ca site-ul sa fie actualizat la zi atat din punct de vedere al contentului cat si al backendului.

Servicii incluse intretinere site web

✅ ACTUALIZARE CONTENT

Vrei sa modifici continutul actual sau sa adaugi texte / pagini / sectiuni noi? Nu este nevoie sa le faci tu personal, ci doar ne trimiti materialele si noi ne ocupat de adaugarea lor.

✅ UPDATE TEME, MODULE, PLUGINURI, ETC.

Din motive de securitate este foarte important ca toate componentele site-ului tau sa fie actualizate la zi: update cms (wordpress, prestashop, opencart, etc.), update tema, update module / pluginuri, update baza de date, etc.

✅ OPTIMIZARI SEO

Monitorizam ce se intampla cu site-ul tau pe motoarele de cautare si in functie de cum este indexat, facem modificari constante astfel incat site-ul sa rankeze cat mai bine. Afla mai multe

✅ DEZVOLTARI SUPLIMENTARE

Ti-a venit o idee noua si vrei sa o implementam in site-ul tau? Vrei sa realizam anumite dezvoltari suplimentare? In functie de numarul de ore pe care il stabilim lunar, ne ocupam cu prioritate de adaugarea noilor componente.

✅ REALIZARE ARTICOLE PE BLOG PROPRIU

Daca site-ul tau are un blog (ceea ce este foarte recomandat din punct de vedere SEO), este foarte important ca pe acel blog sa apara continut nou periodic. Impreuna stabilim un numar de articole pe care sa le scriem pe blogul tau.

✅ ELEMENTE GRAFICE

Se apropie o sarbatoare importanta? Ai o promotie noua? Sau pur si simplu te-ai plictisit de bannerele pe care le ai acum? Noi iti realizam toate elementele grafice de care ai nevoie (bannere site, bannere promovare online, etc.). Afla mai multe

✅ SUPORT RAPID

Faptul ca avem un contract de intretinere iti ofera prioritate in rezolvarea problemelor tale. Daca se intampla ceva neprevazut, noi suntem aici sa o rezolvam in cel mai scurt timp, cu prioritate 0.

Nu avem pachete de servicii standard, dorim sa oferim calitate si flexibilitate fiecarui proiect.

Avantajele intretinerii site-ului

Poate cel mai mare beneficiu pe care il ai (ca si client) cand ai un contract de intretinere site este faptul ca tu castigi timp.

In functie de ce servicii ai ales, tu doar ne comunici ca vrei un lucru si noi ne ocupam de tot: concept, grafica, copywrite, implementare rapida si monitorizare. Cu noi castigi timp!


Administrare conturi de retele sociale

Pe langa serviciile de intretinere site, mai oferim in acest pachet si administrare conturi de social media. Iti postam constant pe Facebook, Instagram sau Twitter.

Realizam bannere si copywrite pentru postari astfel incat ele sa fie cat mai apreciate de publicul tau tinta. In functie de target-ul tau, putem face postarile axate pe vanzari, pe generare de like-uri sau generale.

Vrei o oferta pentru intretinerea site-ului tau?
Stabilim o intalnire si discutam despre nevoile site-ului tau. Impreuna putem sa gasim solutia ideala pentru afacerea ta, la pretul corect! Poti sa completezi formularul, sa ne trimiti un mail sau sa ne contactezi telefonic. Te asteptam!