Optimizare site pentru mobil

In 2019, peste 75% din traficul site-ului tau provine de pe dispozitive mobile. Daca ti la afacerea ta, un site optimizat pentru mobil este obligatoriu.

Optimizare site pentru mobil. Optimiziare site responsive.
Optimizare magazin online pentru mobil.

Optimizarea site-ului pentru mobil este un lucru obligatoriu in 2019 daca doresti ca afacerea ta sa aiba succes. Un site optimizat pentru mobil aduce numai beneficii: engagement mai bun cu vizitatorii tai, o mai buna pozitionare SEO, expunere si conversii directe de la cei care utilizeaza dispozitive mobile.

Viralis Online realizeaza atat optimizari pentru mobil pentru site-uri de prezentare cat si pentru magazine online. Cea mai buna (si moderna) metoda de realizare a site-urilor in 2019 este mobile-first. Cea mai popular intalnita metoda este realizarea site-ului adaptiv (acesta sa se modifice in functie de marimea ecranului de pe care este accesat).

Optimizare site pentru mobil

Desi in 2019 e ceva normal, vizitatorii tai o sa aprecieze faptul ca iti pot accesa si vizualiza site-ul de pe mobil.

Optimizarea pentru mobil impreuna cu optimizarea pentru google maps iti vor aduce mult trafic interesat localizat in zona ta. De exemplu: esti notar, si cineva din zona cabinetului tau notarial cauta pe Google "notariat sector 3". Datorita faptului ca site-ul este optimizat pentru mobil o sa apara pe pozitii fruntase in cautari, iar printre primele locatii de pe google maps o sa apara tot cabinetul tau. Lucrul acesta ii ofera un plus de incredere potentialului client.


Optimizare magazin online pentru mobil

Daca nu este optimizat pentru mobil, magazinul tau online pierde peste 60% din trafic.

Rata de conversie a magazinului tau online poate exploda in momentul in care se imbina toate elementele necesare optimizarii: optimizare SEO, optimizare Google Maps, optimizare viteza site si optimizare magazin online pentru mobil. Magazinul tau online poate genera venituri si comenzi aproape duble!

Vrei o oferta pentru optimizarea pentru mobil a site-ului tau?
Stabilim o intalnire si discutam despre nevoile site-ului tau. Impreuna putem sa gasim solutia ideala pentru afacerea ta, la pretul corect! Poti sa completezi formularul, sa ne trimiti un mail sau sa ne contactezi telefonic. Te asteptam!